Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /rfc/datab.php on line 6
Cégünk elsősorban szerkezeti- és technológiai bontással, valamint fémhulladék nagykereskedelemmel foglalkozik. Ezen kívül a bontások során keletkezett általános, valamint veszélyes hulladékok kezelése, újrahasznosítása és megsemmisítése is a feladataink közé tartozik. A vas- és színesfém hulladékot partnerünk segítségével közvetlenül a kohókba szállítjuk. Szekszárdi telephelyünkön lakossági felvásárlói tevékenységet is folytatunk.

2004-es megalakulásunk óta folyamatos fejlődésen megyünk keresztül. Gépparkunk állandó bővítés alatt áll.

Megbízásainkat teljes körű ügyintézéssel (tervezés, engedélyeztetés, veszélyesanyag-elhelyezés) és generál kivitelezéssel végezzük – a bontások során keletkezett hulladékok tárolásától, elszállításától, a veszélyes anyagok semlegesítésén át a terület teljes rekultivációjáig – a megrendelő kérésére. Kizárólag szakképzett dolgozókat alkalmazunk és folyamatos képzésük része üzletpolitikánknak. Alvállalkozóinktól szintén elvárjuk, hogy megfeleljenek a legmagasabb szakmai követelményeknek és további alvállalkozókat ne alkalmazzanak. Tevékenységeink között szerepel a magas- és mélyépítés, használt munkagépek – eszközök adás-vétele és nem utolsó sorban a tulajdonosok érdekeltsége miatt küzdősport versenyek szervezése. Tevékenységeinkkel kapcsolatban a "Tevékenységi köreink" menüpont szolgál további információval!

Az RFC Promotion Kft 2009-ben támogatást nyert „Az RFC Promotion Kft. jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen keresztül.” projektre, ebben a következő szervezetek nyújtottak segítséget:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. Budapest 1139 Váci út 83., Center Point 2. irodaház. Tel: 06 40 200 617